محمودحقوردي ادامه داد: ساماندهي نظام آمارهاي ثبتي، کاهش فاصله زمان توليد تا انتشار آمار و اطلاعرساني به مخاطبان و استقرار نظامهاي تجزيه و تحليل از ديگر اهداف مهم آمارگيري به شمار ميروند.
وي دستيابي به مدلهاي علمي در تحليلهاي آماري با توجه به پيوستگي و استمرار دادهها در زمينههاي مختلف گردشگري، هتلها و مراکز اقامتي، دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي و تورها را از ضرورتهاي اين حوزه دانست.
حقوردي تصريح کرد: معاونت گردشگري با رويکردي جديد و نوين به بحث آمار و اطلاعات آماري تلاش دارد از کارشناسان اين امر در استانها نهايت استفاده را ببرد.
وي ادامه داد: به منظور اينکه اطلاعات و آمار توليد شده از سوي کارشناسان آمار ادارههاي کل ميراثفرهنگي استانها مورد استفاده قرار بگيرد نياز به استفاده از تکنولوژيهاي روز دنيا و فنآوري در اين حوزه است.
حقوردي خاطرنشان کرد: در اين راستا همکاران واحد آمار و بانک اطلاعات گردشگري با همکاري تنگاتنگ دفتر آمار و فنآوري سازمان و استفاده از برنامه آماري ويستا اين ارتباط و تبادل اطلاعات را به حداقل زمان ممکن کاهش دادند.
مسوول واحد آمار و بانک اطلاعات معاونت گردشگري ابراز اميدواري کرد آگاهي و فراگيري نحوه استفاده از امکانات اين سيستم معاونت گردشگري را در پيشبرد اهداف معاونت که همان برنامهريزي و سياستگذاري به منظور ارائه آگاهي و خدمات به گردشگران داخلي و خارجي است ياري رساند.
/115
انتهای پیام/